Schil de aubergine, snijd hem in blokjes bestrooi die met zout en laat in een
zeef uitlekken. Knijp het vocht eruit.
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan, bak de blokjes aubergine gaar en
laat de aubergine op keukenpapier uitlekken.
Verhit de olijfolie en fruit de ui 3 minuten.
Voeg de knoflook toe en fruit die even mee.
Ontvel en ontpit de tomaten, snijd ze in stukjes en voeg die aan de uien
toe.
Stoof het geheel 20 minuten in een gesloten pan en breng op smaak met zout en
peper.
Breng 4 liter water met 1 eetlepel zout aan de kook en kook de spaghetti
beetgaar.
Giet de pasta af , roer de saus erdoor en voeg de ricotta en de pecorino
toe.
Strooi de basilicum erover en serveer direct.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |